Office Art

Yeti meets the black mountain
Hedof is Rick Berkelmans' (1986) uit Breda. Door zijn skills en unieke stijl van illustreren inmiddels uitgegroeid tot 'man met internationale faam'.
Rick's werk is een levendige mix van beeld, typografie en kleur en wordt gekenmerkt door zijn liefde voor printtechnieken, die frisse illustraties combineert met een unieke vintage look. Check de man hier

Ik, man van ijzige koude en donkere winternachten wilde een sfeerbeeld dat aansluit bij mijn liefde voor dit - veel te korte - in 2014 compleet vergeten - seizoen. Hoofdfiguur in dit sneeuwlandschap is de yeti. Volgens Wikipedia hebben we het dan over de verschrikkelijke sneeuwman, een vermeende reusachtige primaat in de Himalaya, in uiterlijk verwant aan de hypothetische Bigfoot uit Amerika, wordt door de wetenschap nog steeds als een mythe beschouwd. Dit is echter niet het geval onder de lokale bevolking, die er van overtuigd is dat hij bestaat. De Yeti is een typisch onderzoeksobject voor de cryptozoölogie. Volgens de expeditie waar de documentaire Yeti: hunt for the wildman uit voort is gekomen, zijn er sterke aanwijzingen dat er iets rondloopt dat de wetenschap nog niet beschreven heeft.
office-art
Sharing is caring  |  Als je wilt, deel deze post op: